افیلیت مارکتینگ

افیلیت مارکتینگ

افیلیت مارکتینگ
افیلیت مارکتینگ

افیلیت مارکتینگ

افیلیت مارکتینگ

پاورپوینت همکاری و هماهنگی در سازمان

پاورپوینت همکاری و هماهنگی در سازمان

دانلود پاورپوینت با موضوع همکاری و هماهنگی در سازمان، در قالب ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش، شامل همکاری، هماهنگی، ماهیت هماهنگی، هماهنگی و مشارکت، هماهنگی داوطلبانه، تعریف هماهنگی، هدف از ایجاد هماهنگی، ویژگیهای سازمان هماهنگ، اصول هماهنگی، اصل وحدت فرماندهی ، اصل خط فرمان، اصل حیطه نظارت، ویژگیهای سازمان هماهنگ، ساز و کارهای هماهنگی، هماهنگی غیررسمی برنامه ریزی نشده


مشخصات فایل
تعداد صفحات29
حجم678 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیppt
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت با موضوع همکاری و هماهنگی در سازمان، در قالب ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:


همکاری

هماهنگی

ماهیت هماهنگی

هماهنگی و مشارکت

هماهنگی داوطلبانه

تعریف هماهنگی

هدف از ایجاد هماهنگی

ویژگیهای سازمان هماهنگ

اصول هماهنگی

اصل وحدت فرماندهی

اصل خط فرمان

اصل حیطه نظارت

ویژگیهای سازمان هماهنگ

ساز و کارهای هماهنگی

هماهنگی غیررسمی برنامه ریزی نشده

هماهنگی رسمی برنامه ریزی شده

هماهنگی به وسیله افراد

ایجاد واحد هماهنگ کننده

هماهنگی به وسیله گروهها

انواع هماهنگی

هماهنگی عمودی

هماهنگی افقی

هماهنگی مورب

 

قسمتی از متن:

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع" همکاری و هماهنگی در سازمان " می باشد که در حجم 29 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی درسهای مبانی سازمان و مدیریت، اصول مدیریت و تئوریهای مدیریت پیشرفته رشته های مجموعه مدیریت در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

بررسی گسترش همکاری صنعت بیمه و بازار سرمایه

بررسی گسترش همکاری صنعت بیمه و بازار سرمایه

این پایان نامه کوشیده است راه‌های گسترش تعامل بین بیمه و بازار سرمایه که می‌توانند باعث رشد و توسعه‌ صنعت بیمه و بازار سرمایه شوند و از این رهگذر به رشد و توسعه اقتصاد ملی کمک نمایند را مورد بررسی قرار دهد


مشخصات فایل
تعداد صفحات46
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیبیمه

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته بیمه

بررسی گسترش همکاری صنعت بیمه و بازار سرمایه

 
*قابل استفاده برای رشته اقتصاد
 
چکیده: 
صنعت بیمه و بازار سرمایه دو نهاد اصلی و اساسی اقتصاد هستند. روند جهانی موجود بین این دو نشان از یک همگرایی و تعامل بالاست. هم صنعت بیمه نیازمند بازار سرمایه است و هم بازار سرمایه نیازمند صنعت بیمه و از سوی دیگر اقتصاد ملی نیازمند این دو و تعامل بیشتر بین این دو است. بازار سرمایه محل داد و ستد سرمایه‌ها و بازار بیمه محل داد و ستد اطمنیان است. عنصر اطمینان‌، از مهمترین و اساسی ترین ارکان بازار سرمایه است که صنعت بیمه می‌تواند به راحتی آن را برای فعالان این بازار فراهم نماید. صنعت بیمه نیز به منظور انجام سرمایه‌گذاری برای تامین تعهدات خود نسبت به بیمه‌گذاران نیازمند بازار سرمایه است.  علاوه بر  این  بازار‌های سرمایه‌ جهانی امروزه شاهد  ابزار‌ها و  نوآوری‌های مشترک بازار سرمایه و صنعت بیمه است که بیش از پیش تعامل و همگرایی انها را باعث شده است.
 
این پایان نامه کوشیده است راه‌های گسترش تعامل بین بیمه و بازار سرمایه که می‌توانند باعث رشد و توسعه‌ صنعت بیمه و بازار سرمایه شوند و از این رهگذر به  رشد و توسعه اقتصاد ملی کمک نمایند را مورد بررسی قرار دهد. این مطالعه سه نحوه تعامل اساسی در ارتباط  صنعت بیمه و بازار سرمایه را مورد توجه قرار  می‌دهد. نخستین و اولین مهم به سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه و نیاز‌ دوسویه صنعت بیمه و بازار سرمایه به یکدیگر مربوط می‌شود. شرکت‌های بیمه برای تامین تعهدات خود در مقابل بیمه‌گذارانشان، ناگزیز از سرمایه‌گذاری وجوه بیمه‌ای هستند و از این رو نیازمند  یک بازار سرمایه پیشرفته ‌اند و بازار سرمایه نیز برای توسعه‌، نیازمند حجم قابل توجهی از پس انداز‌هایی است که به صورت وجوه بیمه‌ای در اختیار شرکت‌های بیمه قرار دارد. دومین راه ارتباطی که توسعه‌ آن توسعه دوجانبه بیمه و بازار سرمایه را به دنبال خواهد داشت،‌ بیمه‌های اعتباری است.
 
 به طور خاص بیمه‌های اعتباری اوراق بهادار به بازار سرمایه مربوط است و می‌تواند مشکلات اعتباری بسیاری از بنگاه‌های تازه تاسیس و کوچک را حل نماید.  مشکلی که هم اکنون گریبان گیر بسیاری از شرکت‌های کوچک و تازه تاسیس است و باتوسعه بیشتر بازار سرمایه حادتر نیز خواهد شد  و رفع آن یک ضرورت اساسی برای توسعه‌ پایدار بازار سرمایه است که می‌تواند توسط بیمه‌های اعتبار اوراق بهادار انجام شود. راهکار سوم توسعه‌ی تعامل،‌ نوآوری‌های  مشترک جدیدی است که در سال‌های اخیر،‌ توسط فعالان صنعت بیمه و بازار سرمایه به کار گرفته شده است. این نواوری با نام کلی اوراق بهادار بیمه‌ای قابلیت‌ها و مزایای بسیاری دارد که استفاده از آنها می‌تواند توسعه و رشد صنعت بیمه و بازار سرمایه را به دنبال داشته باشد.
 
به منظور  بهره‌مندی از یک تعامل بهینه بین بازار سرمایه و صنعت بیمه،‌  تشکیل یک شرکت تخصصی  که متصدی ساماندهی سرمایه‌گذاری‌ها و انتشار اوراق بهادار بیمه‌ای باشد ضروری است.  این شرکت باید متشکل از متولیان و فعالان بازار سرمایه و صنعت بیمه باشد تا شرکت علاوه بر انجام تخصصی سرمایه‌گذاری وجوه بیمه‌ای در  بازار سرمایه و انجام امور مربوط به خلق اوراق بهادار، بتواند با توجه به دسترسی به هر دو  طرف، مشکلات و بخصوص موانع ساختاری و قانونی را با رایزنی با  مسئولین امر مرتفع نماید. بعلاوه ضرورت دیگری که از مطالب ارائه شده بدست می‌آید،  به توسعه‌ی تخصص‌های مرتبط مربوط است. 
 
باید متخصصینی تربیت شوند که با فضای صنعت بیمه و بازار سرمایه آشنا باشند و نیاز‌ها و ضرورت‌های آن دو را بشناسند و از سوی دیگر توان فنی و اجرایی و علمی لازم برای تحلیل و طراحی ابزار‌ها و بیمه نامه‌های  مناسب را داشته باشند. این ضرورت،  ضرورت توسعه آموزش‌های میان رشته‌ای در فضای بازار سرمایه و صنعت بیمه را  توجیه می‌کند. لازم است علاوه بر اطلاع رسانی و آموزش همگانی در  این خصوص،‌ که به منظور آشنایی عموم مردم و سرمایه‌گذاران  و بیمه‌گذاران انجام می‌شود،  افرادی به صورت تخصصی آموزش ‌های لازم را  ببینند  و توانمندی تولید و طراحی ابزار‌ها و بیمه‌نامه‌های مورد اشاره را داشته باشند.همچنین به منظور تقویت و بسط ایده‌ی ارائه شده در توسعه تعامل بین بازار سرمایه و صنعت بیمه‌، ده پیشنهاد موضوعی برای  تحقیقات  و مطالعات  بیشتر ارائه شده‌است. که پرداختن به آنها می تواند فضای روشن‌تری را  برای تعامل دو صنعت  تبیین نماید.
 
 
کلمات کلیدی:

بیمه

بازار سرمایه

سرمایه‌گذاری

بیمه‌های اعتباری

توسعه‌ صنعت بیمه

اوراق بهادار بیمه‌ای

 
 
 مقدمه
یک بازار مالی یکپارچه داری سه عنصر اساسی سرمایه کوتاه مدت،‌ بلند مدت و اطمینان است. سرمایه‌های کوتاه مدت در بازار پول و به طور خاص بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری مبادله‌ می‌شوند. بازار سرمایه و به طور خاص بورس‌های اوراق بهادار  نیز محل داد و ستد سرمایه‌های بلند مدت است. هردو بازار مذکور نیازمند به عنصر سومی هستند که بتوانند به حیات خود ادامه دهند. اطمینان به عنوان رکن سوم بازارهای مالی، توسط صنعت بیمه ارائه می‌شود.
 
بازار سرمایه حسب طبیعت و کارکرد اولیه‌ی خود، ابزارهای مورد نیاز برای تامین سرمایه‌ی لازم و امکانات سرمایه‌گذاری برای ادامه فعالیت‌ اقتصادی شرکت‌های بیمه را فراهم ‌می‌کند.  به طور متقابل صنعت بیمه و شرکت‌های بیمه‌ای طبق کارکرد اصلی خود اطمینان را به بازار‌ سرمایه ارائه می‌کنند. هر چند کارکرد اصلی بازار سرمایه‌ مبادله‌ی سرمایه است، ولی امروزه کارکرد این بازار از این حد بسیار فراتر است. این بازار هم اکنون یکی از اساسی‌ترین ارکان مدیریت ریسک و ارائه‌ی پوشش در مقابل انواع ریسک‌های مالی است که با استفاده از ابزار‌های نوین و مهندسی مالی انجام می‌شود. انواع محصولات و ابزارهای مشتقه هم اکنون در چنین فضایی در بازارهای سرمایه‌ مبادله می‌شوند. از سوی دیگر شرکت‌های بیمه نیز بویژه با توجه به ماهیت بلند مدت بیمه‌های عمر از سرمایه‌گذاران سنتی بازار سرمایه به حساب می‌آیند. 
 
 
فهرست مطالب

راهکارهای توسعه تعامل بیمه و بازار سرمایه 1

چکیده: 1
کلمات کلیدی: 3
1- مقدمه 4
2- مطالعات انجام شده 6

3- صنعت بیمه یک سرمایه‌گذار نهادی در بازار سرمایه‌ 17

 جدول(1): سرمایه‌، اندوخته و ذخایر شرکت‌های بیمه در سال 1388 20
4- بیمه‌‌ی اعتبار اوراق بهادار مهمترین محصول بیمه‌ای برای بازار سرمایه 24

5- اوراق بهادار بیمه‌ای: نوآوری مشترک بازار سرمایه و صنعت بیمه 28

نمودار(1): میزان انتشار اوراق بلایای طبیعی(منتهی به ماه ژوئن) 31
نمودار(1): میزان انتشار اوراق بلایای طبیعی(منتهی به ماه ژوئن) 32
6-جمع بندی و نیتجه‌گیری 37
منابع و ماخذ 42
 
 
 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

*تحقیقات مرتبط با بیمه:

بیمه و مقررات حاکم بر آن

ماهیت بیمه و انواع بیمه در بیمه ایران

روش‌های خصوصی‌سازی و تاثیر آنها بر بیمه
مطالبات معوق و چالش‌های فراروی بانک و بیمه
بیمه و بیمه‌ی مجدد ، بیمه تجاری و بیمه تعاونی
بررسی گسترش همکاری صنعت بیمه و بازار سرمایه
پایان نامه کارشناسی رشته بیمه با عنوان پیشگیری از حوادث
شناسایی رابطه کیفیت زندگی کاری با عملکرد مدیران بیمه ایران
رابطه سبک های تصمیم گیری با هوش فرهنگی در کارکنان اداره بیمه
بررسی نقش بیمه عمر و پس انداز در اقتصاد خانواده و اجتماع در ایران
خصوصی سازی شرکت های بیمه دولتی در اجرای اصل 44 قانون اساسی
خصوصی سازی صنعت بیمه و بررسی آثار آن بر اقتصاد،عملکرد و ساختار داراییها
ارائه مدلی جهت تبیین ارزش ویژه برند بر مبنای کارمندان در بیمه‌های بازرگانی استان یزد
پایان نامه رشته بیمه و اقتصاد با عنوان بررسی نقش بیمه عمر و پس انداز در چرخه اقتصادی
خصوصی سازی صنعت بیمه و بررسی آثار آن بر اقتصاد،عملکرد و ساختار داراییها (142 صفحه)
تجزیه و تحلیل و برنامه نویسی سیستم بیمه بدنه اتومبیل با زبان برنامه نویسی سی شارپ
دانلود پایان نامه دوره کارشناسی مدیریت بیمه با عنوان بیمه آتش سوزی و دلایل عدم گرایش افراد به آن
بررسی تاثیر میزان بکارگیری فن‌آوری اطلاعات بر ساختار سازمانی شرکت سهامی بیمه ایران در شهر تهران
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

مقاله سازمان همکاری شانگهای

مقاله سازمان همکاری شانگهای

وجود سازمان‌های بین المللی در جامعه بین‌المللی معاصر واقعیت انکار ناپذیری است که دولت‌ها آن را نیازی برای حل و رفع مشکلات خود در سطوح منطقه‌ای، ناحیه‌ای و جهانی می‌دانند


مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیحقوق

توضیحات کامل

مقاله سازمان همکاری شانگهای

 
مقدمه:
وجود سازمان‌های بین المللی در جامعه بین‌المللی معاصر واقعیت انکار ناپذیری است که دولت‌ها آن را نیازی برای حل و رفع مشکلات خود در سطوح منطقه‌ای، ناحیه‌ای و جهانی می‌دانند و اما در سالهای اخیر، تشکیل سازمانهای منطقه‌ای گسترش چشمگیری داشته است این بازیگران جدید به عنوان یکی از مکانیسم‌های تحقق همگرایی منطقه‌ای د رمناطق مختلف جغرافیایی با ماهیت و کارکرد اقتصادی، سیاسی و نظامی تأ‌سیس شده و به تدریج بسط و گسترش یافتند.سازمانهای منطقه‌ای برای برون رفتن از مشکلات اقتصادی، امنیتی و غیره مورد توجه کشورهای قرار گرفته است بخصوص کشورهای در حال توسعه که با تشکیل اینگونه گروه بندها بتوانند به همگرایی منطقه‌ای مؤثر است پیدا کنند یکی از سازمانهای منطقه‌ای سازمان همکاری شانگهای ما می‌باشد که بر اساس شرایط و مقتضیات جامعه بین‌المللی و منطقه‌ای تشکیل شده است.
 
اهمیت شکل گیری سازمان همکاری شانگهای را می‌توان از سه جهت بررسی کرد: اولاً بعد از فروپاشی اتحاد حماهیر شوروی و استقلال کشورهای مشترک المنافع باعث شد تا این کشورها و نیز همسایگان آنها، با معضلاتی به وجود آمده از تحولات بین‌المللی، شرایط خاص منطقه‌ای و مشکلات سیاسی و اقتصادی روبرو شدند. بی ثباتی اقتصادی، ضعف جامعه مدنی و شایط نامساعد سیاسی، نگرانی کشورهای عضو از تشدید اختلافات مرزی و حرکات نظامی یکدیگر، نگرانی از تشدید افراط‌ گرایی، تروریسم و جدایی طلبی درمنطقه که در چندین اجلاس به موضوع اصلی گفتگوهای اعضای سازمان تبدیل شد.دوماً  واقعه 11 سپتامبر2001 و درپی آن جنگ افغانستان، آسیای مرکزی را از حاشیه به متن کشاند و اهمیت استراتیژیک آن را برای کشورهای غربی دو چندان کرد.تحولات سیاسی جدید، توزان قدرت را به شدت در این منطقه آسیب‌پذیر بر هم زد، در حال حاضر این منطقه بار دیگر عرصه بازی قدرت‌های بزرگ است.و منافع کشورهای عضو بخصوص روسیه و چین را دوچندان به خطر بیندازد.
 
سوماً این سازمان در چارچوب منافع اعضا و به ویژه چین و روسیه مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و همچنین همگرایی این سازمان با ایران که باعث رویکرد همسان در مواردی همچون مسئله انرژی هسته‌ای می‌شود و وجود دو کشور اتمی هند و پاکستان نیز در این سازمان که از لحاظ امنیتی با هم اختلاف دارند مورد توجه است.سازمان همکاری شانگهای بر اساس پیوندهای تثبیت شده تاریخی بین ملت‌های خود و با انگیزه ارتفای همکاری گسترده مایل به اشتراک مساعی به منظور تقویت صلح و تضمین امنیت و ثبات در منطقه در محیطی توام با توسعه تکثرگرایی سیاسی و توجه به روند جهانی شدن اقتصاد و اطلاعات می‌باشند.
 
آیا این سازمان را می‌توان یک سازمان امنیتی دانست؟ و آیا ساختار آن یک ساختار کاملا امنیتی است یا نه؟ بر اساس تاریخ شکل گیری سازمان که در فصل بعد در مورد آن توضیع می‌دهم و اهداف و زمینه‌های همکاری سازمان می‌تواند نتیجه گرفت که آن یک سازمان امنیتی است اما در حال توسعه زمینه‌های دیگر همچون، اقتصاد و مسائل اجتماعی و غیره نیز می‌باشد چون یکی از زمینه‌ها پیشرفت و موفقیت در مسائل اقتصادی و موارد دیگر فراهم کردن صلح و امنیت در منطقه است و یک ساختار امنیتی می‌خواهد که این مسله بطور تخصصی بررسی کند در همین راستا سازمان یک ارگان به نام تشکیلات منطقه‌ای ضد تروریسیم بوجود آورد .این تحقیق در قالب 2 بخش و 4 فصل است: بخش اول که شامل تاریخچه و در فصل اول و تیپولوژی سارمان در فصل دوم می‌باشد و بخشدوم شامل اهداف و زمینه‌های همکاری سازمان در فصل سوم و ارکان و اعضاء سازمان در فصل چهارم و در نهایت نتیجه و سایر اسناد که به آن ضمیمه شده می‌باشد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

اعضای شریک گفتگو

سازمان‌های بین المللی

سازمان همکاری شانگهای

 
 
 
فهرست مطالب
سازمان همکاری شانگهای 0
مقدمه: 1
بخش اول: تاریخچه و تیپولوژی سازمان 3
فصل اول:تاریخچه 3
توافقات مندرج در اعلامیه اول: 5
فصل دوم: تیپلوژی و نوع شناسی سازمان 6
بخش دوم: اهداف و ارکان سازمان 7
فصل سوم: اهداف، اصول و زمینه‌های همکاری 7
فصل چهارم : ارکان و اعضای سازمان و ساختار آن 10
1- شورای سران کشورها 10
2- شورای رؤسای دولت‌ها (نخست وزیران یا معاونین اول رئیس جمهور) 11
3-شورای وزیران امور خارجه 11
4- اجلاس سران وزارتخانه‌ها و یا آژانسها: 12
5- شورای هماهنگ‌سازان ملی 12
6- ساختار ضد تروریستی منطقه‌ای 14
7- دبیرخانه 14
ب: عضویت وا عضاء سازمان 14
2- اعضاء 15
اعضای اصلی: 15
اعضای ناظر: 16
اعضای شریک گفتگو (Dialogue Partner ) 17
ج- رویه تصمیم گیری 18
د- صلاحیت حقوقی 19
هـ - موارد دیگر منشور سازمان 19
منابع 21
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

دانلود پاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگ

دانلود پاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگ

پاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگ


مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم804 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیکامپیوتر و IT

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت آشنایی با ایمیل مارکتینگ جهت رشته کامپیوتر در قالب 22 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

 

از زمانی که اولین ایمیل در سال ۱۹۷۲ ارسال شد ، تا امروز که inboxها روزانه میزبان میلیارد ها ایمیل هستند ، مردم تغییرات زیادی در شیوه‌ی زندگی و کار خود داده‌ اند. تغییرات شدید در نحوه‌ی استفاده از ایمیل ، هنوز ایمیل مارکتینگ می ‌تواند قطعه ‌ای از پازل دیجیتال مارکتینگ باشد که در دنیای امروز به دنبال یادگیری فنون مختلف دیجیتال مارکتینگ است ، هنوز یادگیری ایمیل مارکتینگ یک ضرورت به حساب می‌آید.

 

 

 

 


فهرست مطالب
مقدمه
ایمیل مارکتینگ چیست
اهداف استفاده از ایمیل مارکتینگ
اهمیت ایمیل مارکتینگ
مزایای ایمیل مارکتینگ
معایب ایمیل مارکتینگ


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

موضع یابی استراتژیک بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ

موضع یابی استراتژیک بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ

برای دریافت در جه کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانیگرایش بازاریابی موضوع EMARKETING موضع یابی استراتژیک بازار محصول زعفران در (با استفاده از مدل پیوسته تلفیقی استراتژیهای رقابتی تجاری الکترونیکی)


مشخصات فایل
تعداد صفحات336
حجم4 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpdf
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

موضع یابی استراتژیک بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ

موضع یابی استراتژیک بازار زعفران بر اساس توجه به سه ویژگی اصلی رنگ ، عطر و طعم دارای

کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی ،رنگرزی و داروایی دارد.تاثیرات این سه عامل یکسان

نمی باشد.بگونه ای که کوچکترین تغییر در ساختار یا ترکیب نهاده های تولید ، فرایندهای تولید، فرایند

فرآوری و فرایند فروش و بازاریابی تاثیر فراوانی بر محصول نهایی ما دارد.لذا مدلی طراحی شده است

که علاوه بر انطباق با ویژگیهای طبیعی و منحنی عمر محصول در برگیرنده تمامی مفاهیم ،ساختار و

ارتباطات جدیدی می باشد که در تجارت امروزی کاربرد دارد.مدل پیشنهادی یک مدل تلفیقی از

استراتژیهای رقابتی / تجاری الکترونیکی بوده که در طراحی آن از مطا لعات و تحقیقات، استراتژیهای

عمومی پورتر و الگوی استراتژیک مایلز و اسنواستفاده شده است.مدل با کاشت گیاه زعفران در زمین

مناسب شروع می شود وبا ترمیم و پیوستگی کاشت پیاز زعفران آن در چهار سال بعد ادامه پیدا کرده و

سعی داردبا تجزیه و تحلیل پروسه کلی تولید محصول زعفران ،حداکثر کارایی را در کوتاه مدت و

اثر بخشی را در بلندمدت در فرایند تولید ایجاد کرده و بهره وری را در خروجی های این مرحله حداکثر

کند.درمراحل فرآوری و بازار یابی و فروش با توجه به نیاز بازار ، از استراتژیهای عمومی پورتر استفاده

شده است ودر مرحله فروش با استفاده از متغیرهای بازاریابی در مدل استراتژیک مایلزو اسنو جهت ارایه

به مشتری نهایی آماده می گردد.البته باید گفت که هدف از کاربرد استراتژیهای عمومی پورتروطرح

استراتژیک مایلزو اسنو، حصول به کسب جایگاه واقعی بعنوان اصلی ترین برندهای زعفران در جهان

است.

فهرست مطالب صفحه

ه

چکیده پایان نامه 1

فصل اول 3

مقدمه 4

1-1 - بیان مساله 6

2-1 - اهمیت موضوع 6

3-1 - ضرورت تحقیق 7

4-1 - اهداف تحقیق 8

5-1 - سوال و فرضیات تحقیق 8

1- . سوال اصلی تحقیق 9 5-1

1-1- . فرضیه های فرعی 9 5-1

2- . متغییرها 9 5-1

6-1 - روش شناسی تحقیق و ابزار گرد آوری اطلاعات 9

1- . چهار چوب نظری تحقیق 9 6-1

2- . نوع تحقیق 12 6-1

3- . جامعه تحقیق 12 6-1

4- . نمونه تحقیق 12 6-1

7-1 - محدوه (قلمرو) تحقیق 12

8-1 - پیشینه تحقیق 12

9-1 - مراحل و گامهای اصلی تحقیق 12

10-1 - محدویتهای تحقیق 13

11-1 - واژهای کلیدی 14

فهرست مطالب صفحه

و

فصل دوم 21

مقدمه 22

1-2 - بررسی پروسه سیستماتیک محصول زعفران 24

1- . بررسی نهاده های تولید 26 1-2

بررسی نهاده های تولید در سال اول 27

1-1- . عامل بنه یا پیاز زعفران 28 1-2

2-1- . عامل زمین 32 1-2

3-1- . عامل اقلیم 35 1-2

1- . آفتاب یا نور 36 3-1- 1-2

2- . بارندگی(برف و باران) 38 3-1- 1-2

3- . دما یا درجه حرارت 39 3-1- 1-2

4- . منابع آبی یا رطوبت 42 3-1- 1-2

5- . نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 43 3-1- 1-2

6- . عرض جغرافیایی و ارتفاع 44 3-1- 1-2

4-1- . عامل انسانی و فنی 44 1-2

1- . مدیریت 44 4-1- 1-2

2- . نیروی کار 45 4-1- 1-2

1-2- . آموزش نیروی انسانی 4-1- 1-2

2-2- . تکنولوژی (سخت افزاری و نرم افزاری) 46 4-1- 1-2

5-1- . پول و سرمایه 47 1-2

2- . بررسی فرایند تولید 48 1-2

1-2- . شیوه زراعت زعفران و مراحل آن (کاشت) 50 1-2

فهرست مطالب صفحه

ز

1-1- . تراکم بوته ها 51 1-2- 1-2

2-1- . روش و طرز کاشت 52 1-2- 1-2

3-1- . زمان کاشت 54 1-2- 1-2

4-1- . عمق کاشت 56 1-2- 1-2

2- . سال دوم تا پایان سال پنجم 56 1-2- 1-2

1-2- . عامل بنه 57 1-2- 1-2

2-2- . عامل زمین 58 1-2- 1-2

3-2- . نیروی کار 60 1-2- 1-2

2-2- . مرحله داشت 60 1-2

1- . آبیاری 61 2-2- 1-2

2- . زمان 66 2-2- 1-2

3- . مکان 66 2-2- 1-2

4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 67 2-2- 1-2

5- . کود دهی و تغذیه زعفران 72 2-2- 1-2

3-2- . برداشت 76 1-2

1- . آفتاب و گرما 77 3-2- 1-2

2- . برداشت ،چیدن و پاک نمودن گل زعفران 78 3-2- 1-2

3- . محصولات جانبی زعفران 79 3-2- 1-2

4- . توریسم 81 3-2- 1-2

3- . مراحل فرآوری محصول زعفران 82 1-2

1-3- . خشک کردن 83 1-2

2-3- . نگهداری 87 1-2

فهرست مطالب صفحه

ح

3-3- . کیفیت 88 1-2

4-3- . خشکاندن 91 1-2

5-3- . فرآوری 92 1-2

1- . تکنولوژی در فرایند تولید 92 5-3- 1-2

2- . فرآوری بر اساس رنگ 93 5-3- 1-2

3- . فرآوری بر اساس طعم 94 5-3- 1-2

4- . فرآوری بر اساس عطر 95 5-3- 1-2

4- . بازاریابی و فروش 96 1-2

1-4- . بازاریابی و خدمات قبل از فروش 97 1-2

1- . بسته بندی 98 1-4- 1-2

2- . جنس بسته بندی 99 1-4- 1-2

3- . شکل بسته بندی 100 1-4- 1-2

4- . حمل و نقل در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2

5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2

2-4- . بازاریابی و فروش 102 1-2

1- . شیوه سنتی 104 2-4- 1-2

2- . محدودیت کشورها در روش سنتی 108 2-4- 1-2

فصل دوم – بخش دوم 110

1- . استراتژیهای اصلی رقابتی در سطح واحد تجاری 110 2-2

2- . استراتژیهای اصلی تجاری در سطح واحد رقابتی 111 2-2

3- . مدل تلفیقی استراتزیهای رقابتی – تجاری 112 2-2

1-3- . نوع شناسی تلفیقی استراتژیهای رقابتی – تجاری 113 2-2

فهرست مطالب صفحه

2-3- . فرصت جویان یا تجسس گرایان 114 2-2

1- . شرایط مناسب برای استراتژی فرصت جو 115 2-3- 2-2

3-3- . مدافعین 118 2-2

1- . شرایط مناسب برای استراتژی مدافع 119 3-3- 2-2

1-1- . مدافعان متمایز 120 3-3- 2-2

2-1- . مدافعان کم هزینه 120 3-3- 2-2

4-3- . تحلیگرایان یا واکنشگرایان 122 2-2

1- . شرایط مناسب برای استراتژی تحلیگر 123 1-4- 2-2

فصل دوم – بخش سوم 124

1- . کسب و کار الکترونیک چیست؟ 124 3-2

2- . بازاریابی اینترنتی 124 3-2

3- . استفاده از اینترنت در جهت گیری راهبردی 124 3-2

4- . آمیخته بازاریابی الکترونیکی 126 3-2

1-4- . محصول 127 3-2

2-4- . قیمت 127 3-2

3-4- . فعالیتهای تشویقی و ترغیبی (ارتباطات) 129 3-2

4-4- . توزیع یا مکان 131 3-2

5-4- . جامعه 132 3-2

6-4- . مارک گذاری 133 3-2

5- . آمیخته بازاریابی الکترونیکی 133 3-2

1-5- . سیاستهای محصول 135 3-2

2-5- . سیاستهای قیمت گذاری 136 3-2

ط

فهرست مطالب صفحه

ی

3-5- . سیاستهای توزیع 137 3-2

1- . سیاستهای پیشبرد 138 3-1- 1-2

6- . تحلیل وضعیت شرکت 139 3-2

1-6- . تهیه فهرست عوامل درونی یا بیرونی 139 3-2

2- . تحلیل وضعیت نهایی شرکت (داخلی و خارجی) 141 6-3-2

143 SWOT 7- . آنالیز 3-2

143 SWOT 1-7- . مراحل انجام آنالیز 3-2

143 SO 2-7- . استراتژی 3-2

144 WO 3-7- . استراتژی 3-2

144 ST 4-7- . استراتژی 3-2

144 WT 5-7- . استراتژی 3-2

144 SWOT 6-7- . نتیجه گیری ازآنالیز 3-2

فصل سوم –روش انجام پژوهش 150

1-3 . روش تحقیق 152

2-3 . انواع طرح تحقیق 153

1- . تحقیق اکتشافی 153 2-3

2- . تحقیق توصیفی 154 2-3

3- . تحقیق علی 154 2-3

3-3 . ابزار جمع آوری اطلاعات 154

1- . ابزار جمع آوری اطلاعات ثانویه 155 3-3

1-1- . روش کتابخانه ای 155 3-3

فهرست مطالب صفحه

ک

2-1- . مراجعه به اسناد و مدارک شرکتی 155 3-3

2- . ابزار جمع آوری اطلاعات اولیه 156 3-3

1-2- . استفاده از روش اکتشافی مدلهای بهره وری جهت ارایه مدل 156 3-3

2-2- . پرسشنامه 156 3-3

4-3 . ارایه مدل ،آزمون روایی و پایایی پرسش نامه 157

1- . ارایه مدل 158 4-3

2- . روایی 158 4-3

3- . پایایی 159 4-3

5-3 . نحوه توزیع ، تکمیل و جمع آوری پرسش نامه 160

6-3 . جامعه آماری 160

1- . جامعه آماری 161 6-3

7-3 . فرضیات 161

فصل چهارم- تجزیه و تحلیل داده ها 164

مقدمه 165

فصل چهارم – بخش اول 166

1-4 . مدل پیوسته تلفیقی استراتژیهای رقابتی /تجاری الکترونیک 166

1- . شرکتهایی که تولید کننده و صادر کننده هستند 169 1-4

1-1- . بررسی نهاده های تولید در سال اول 172 1-4

2-1- . بررسی فرایند تولید 175 1-4

1- . مرحله کاشت 176 2-1- 1-4

2- . سال دوم تا پایان سال چهارم 177 2-1- 1-4

3- . مرحله داشت 178 2-1- 1-4

فهرست مطالب صفحه

ل

4- . مرحله برداشت 179 2-1- 1-4

5- . مرحله فرآوری محصول زعفران 180 2-1- 1-4

2- . آماده نمودن یا خریداری محصول جهت بسته بندی و صادارت تا رسیدن به دست 1-4

مصرف کننده(بازار مصرف سنتی یا الکترونیکی) 184

3- . آمیخته بازار یابی الکترونیکی 189 1-4

فصل چهارم – بخش دوم 190

2-4 . تجزیه تحلیل داده ها 191

1- . زیر سیستم نهاده های تولید 193 2-4

1-1- . متغییر تعدیل شونده مستقل بنه یا پیاز زعفران 193 2-4

2-1- . متغییر مستقل تعدیل شونده خاک 199 2-4

3-1- . متغییرهای مستقل اقلیمی 203 2-4

1- . متغییر مستقل آفتاب 203 3-1- 2-4

2- . متغییر مستقل تعدیل شونده برف و باران 205 3-1- 2-4

3- . متغییر مستقل تعدیل شونده دما یا درجه حرارت 206 3-1- 2-4

4- . متغییر مستقل منابع آبی یا رطوبت 208 3-1- 2-4

5- . متغییر مستقل تعدیل شونده نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 208 3-1- 2-4

6- . متغییر مستقل عرض و طول جغرافیایی 210 3-1- 2-4

4-1- . متغییر های مستقل انسانی و فنی 210 2-4

1- . متغییر مستقل مدیریت 210 4-1- 2-4

2- . متغییر مستقل عامل انسانی 212 4-1- 2-4

3- . متغییر مستقل تکنولوژی 214 4-1- 2-4

2- . بررسی فرایند تولید 215 2-4

فهرست مطالب صفحه

م

1-2- . مرحله کاشت 217 2-4

1- . تراکم بوته ها 217 1-2- 2-4

2- . زمان کاشت 218 1-2- 2-4

3- . روش و طرز کاشت 220 1-2- 2-4

2-2- . مرحله داشت 223 2-4

1- . آبیاری 223 2-2- 2-4

2- . زمان در مرحله داشت 225 2-2- 2-4

3- . مکان در مرحله داشت 226 2-2- 2-4

4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 227 2-2- 2-4

5- . کوددهی و تغذیه زعفران 228 2-2- 2-4

3-2- . مرحله برداشت 229 2-4

1- . آفتاب و گرما در مرحله برداشت 230 3-2- 2-4

2- . نحوه پاک نمودن در مرحله برداشت 231 3-2- 2-4

3- . محصولات جانبی 232 3-2- 2-4

4- . توریسم در مرحله برداشت 233 3-2- 2-4

3- . فرآوری 235 2-4

1-3- . روش خشکاندن 235 2-4

2-3- . نگهداری محصولات برداشت شده 239 2-4

3-3- . کیفیت در مرحله فرآوری 240 2-4

4-3- . انواع فراوری بر اساس رنگ ، عطر و طعم 241 2-4

4- . مرحله بازاریابی و فروش 243 2-4

1-4- . بسته بندی 243 2-4

فهرست مطالب صفحه

ن

1- . بسته بندی 243 1-4- 2-4

2- . جنس بسته بندی 244 1-4- 2-4

3- . شکل بسته بندی 244 1-4- 2-4

4- . حمل و نقل محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4

5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4

2-4- . نحوه صادرات 246 2-4

3-4- . محدویت کشورها 248 2-4

4-4- . محصول 248 2-4

5-4- . قیمت 249 2-4

6-4- . تبلیغات 249 2-4

7-4- . رقبا 250 2-4

8-4- . ساختار بازار هدف 251 2-4

9-4- . اقتصاد 252 2-4

فصل چهارم – بخش سوم 254

3-4 . مقدمه 254

1- . توصیف آماری 254 3-4

1-1- . توزیع فراوانی سال شروع فعالیت 255 3-4

2-1- . توزیع فراوانی تعداد کارکنان شرکت 256 3-4

2- . توزیع فراوانی مربوط به به کیفیت محصول تولیدی شرکتهای صادر کننده زعفران 257 3-4

1-2- . میزان خلوص زعفران 257 3-4

2-2- . قدرت رنگ دهی زعفران 259 3-4

3-2- . شدت طعم زعفران 260 3-4

فهرست مطالب صفحه

س

4-2- . شدت عطر زعفران 261 3-4

5-2- . وضعیت ظاهری زعفران 263 3-4

6-2- . میزان آلودگی میکروبی زعفران 264 3-4

7-2- . نگاه کلی به کیفیت زعفران 265 3-4

3- . تحلیل های استنباطی 267 3-4

1- . آزمون فرضیه اول 267 1-3- 3-4

2- . آزمون فرضیه دوم 269 1-3- 3-4

3- . آزمون فرضیه سوم 271 1-3- 3-4

4- . آزمون فرضیه اصلی 273 1-3- 3-4

2-3- . نتایج حاصل از فرضیات تحقیق 276 3-4

فصل پنجم- خلاصه و نتیجه گیری 278

1-5 . نتیجه گیری 279

1- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه اول 279 1-5

2- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه دوم 281 1-5

3- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه سوم 283 1-5

4- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه کلی یا اصلی تحقیق 285 1-5

2-5 . پیشنهادات در مورد فرضیه های تحقیق 286

1- . پیشنهادات در مورد فرضیه اول 286 2-5

2- . پیشنهادات در مورد فرضیه دوم 287 2-5

3- . پیشنهادات در مورد فرضیه سوم 288 2-5

4- . پیشنهادات در مورد فرضیه کلی یا اصلی 288 2-5

5- . پیشنهادات برای محققان آیتده 289 2-5

فهرست مطالب صفحه

ع

چکیده پایان نامه به زبان انگلیسی 290

فهرست منابع وماخذ 2

به همراه جداول و نمودار

فهرست مطالب صفحه
ه
چکیده پایان نامه 1
فصل اول 3
مقدمه 4
1-1 - بیان مساله 6
2-1 - اهمیت موضوع 6
3-1 - ضرورت تحقیق 7
4-1 - اهداف تحقیق 8
5-1 - سوال و فرضیات تحقیق 8
1- . سوال اصلی تحقیق 9 5-1
1-1- . فرضیه های فرعی 9 5-1
2- . متغییرها 9 5-1
6-1 - روش شناسی تحقیق و ابزار گرد آوری اطلاعات 9
1- . چهار چوب نظری تحقیق 9 6-1
2- . نوع تحقیق 12 6-1
3- . جامعه تحقیق 12 6-1
4- . نمونه تحقیق 12 6-1
7-1 - محدوه (قلمرو) تحقیق 12
8-1 - پیشینه تحقیق 12
9-1 - مراحل و گامهای اصلی تحقیق 12
10-1 - محدویتهای تحقیق 13
11-1 - واژهای کلیدی 14
فهرست مطالب صفحه
و
فصل دوم 21
مقدمه 22
1-2 - بررسی پروسه سیستماتیک محصول زعفران 24
1- . بررسی نهاده های تولید 26 1-2
بررسی نهاده های تولید در سال اول 27
1-1- . عامل بنه یا پیاز زعفران 28 1-2
2-1- . عامل زمین 32 1-2
3-1- . عامل اقلیم 35 1-2
1- . آفتاب یا نور 36 3-1- 1-2
2- . بارندگی(برف و باران) 38 3-1- 1-2
3- . دما یا درجه حرارت 39 3-1- 1-2
4- . منابع آبی یا رطوبت 42 3-1- 1-2
5- . نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 43 3-1- 1-2
6- . عرض جغرافیایی و ارتفاع 44 3-1- 1-2
4-1- . عامل انسانی و فنی 44 1-2
1- . مدیریت 44 4-1- 1-2
2- . نیروی کار 45 4-1- 1-2
1-2- . آموزش نیروی انسانی 4-1- 1-2
2-2- . تکنولوژی (سخت افزاری و نرم افزاری) 46 4-1- 1-2
5-1- . پول و سرمایه 47 1-2
2- . بررسی فرایند تولید 48 1-2
1-2- . شیوه زراعت زعفران و مراحل آن (کاشت) 50 1-2
فهرست مطالب صفحه
ز
1-1- . تراکم بوته ها 51 1-2- 1-2
2-1- . روش و طرز کاشت 52 1-2- 1-2
3-1- . زمان کاشت 54 1-2- 1-2
4-1- . عمق کاشت 56 1-2- 1-2
2- . سال دوم تا پایان سال پنجم 56 1-2- 1-2
1-2- . عامل بنه 57 1-2- 1-2
2-2- . عامل زمین 58 1-2- 1-2
3-2- . نیروی کار 60 1-2- 1-2
2-2- . مرحله داشت 60 1-2
1- . آبیاری 61 2-2- 1-2
2- . زمان 66 2-2- 1-2
3- . مکان 66 2-2- 1-2
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 67 2-2- 1-2
5- . کود دهی و تغذیه زعفران 72 2-2- 1-2
3-2- . برداشت 76 1-2
1- . آفتاب و گرما 77 3-2- 1-2
2- . برداشت ،چیدن و پاک نمودن گل زعفران 78 3-2- 1-2
3- . محصولات جانبی زعفران 79 3-2- 1-2
4- . توریسم 81 3-2- 1-2
3- . مراحل فرآوری محصول زعفران 82 1-2
1-3- . خشک کردن 83 1-2
2-3- . نگهداری 87 1-2
فهرست مطالب صفحه
ح
3-3- . کیفیت 88 1-2
4-3- . خشکاندن 91 1-2
5-3- . فرآوری 92 1-2
1- . تکنولوژی در فرایند تولید 92 5-3- 1-2
2- . فرآوری بر اساس رنگ 93 5-3- 1-2
3- . فرآوری بر اساس طعم 94 5-3- 1-2
4- . فرآوری بر اساس عطر 95 5-3- 1-2
4- . بازاریابی و فروش 96 1-2
1-4- . بازاریابی و خدمات قبل از فروش 97 1-2
1- . بسته بندی 98 1-4- 1-2
2- . جنس بسته بندی 99 1-4- 1-2
3- . شکل بسته بندی 100 1-4- 1-2
4- . حمل و نقل در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
2-4- . بازاریابی و فروش 102 1-2
1- . شیوه سنتی 104 2-4- 1-2
2- . محدودیت کشورها در روش سنتی 108 2-4- 1-2
فصل دوم – بخش دوم 110
1- . استراتژیهای اصلی رقابتی در سطح واحد تجاری 110 2-2
2- . استراتژیهای اصلی تجاری در سطح واحد رقابتی 111 2-2
3- . مدل تلفیقی استراتزیهای رقابتی – تجاری 112 2-2
1-3- . نوع شناسی تلفیقی استراتژیهای رقابتی – تجاری 113 2-2
فهرست مطالب صفحه
2-3- . فرصت جویان یا تجسس گرایان 114 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی فرصت جو 115 2-3- 2-2
3-3- . مدافعین 118 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی مدافع 119 3-3- 2-2
1-1- . مدافعان متمایز 120 3-3- 2-2
2-1- . مدافعان کم هزینه 120 3-3- 2-2
4-3- . تحلیگرایان یا واکنشگرایان 122 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی تحلیگر 123 1-4- 2-2
فصل دوم – بخش سوم 124
1- . کسب و کار الکترونیک چیست؟ 124 3-2
2- . بازاریابی اینترنتی 124 3-2
3- . استفاده از اینترنت در جهت گیری راهبردی 124 3-2
4- . آمیخته بازاریابی الکترونیکی 126 3-2
1-4- . محصول 127 3-2
2-4- . قیمت 127 3-2
3-4- . فعالیتهای تشویقی و ترغیبی (ارتباطات) 129 3-2
4-4- . توزیع یا مکان 131 3-2
5-4- . جامعه 132 3-2
6-4- . مارک گذاری 133 3-2
5- . آمیخته بازاریابی الکترونیکی 133 3-2
1-5- . سیاستهای محصول 135 3-2
2-5- . سیاستهای قیمت گذاری 136 3-2
ط
فهرست مطالب صفحه
ی
3-5- . سیاستهای توزیع 137 3-2
1- . سیاستهای پیشبرد 138 3-1- 1-2
6- . تحلیل وضعیت شرکت 139 3-2
1-6- . تهیه فهرست عوامل درونی یا بیرونی 139 3-2
2- . تحلیل وضعیت نهایی شرکت (داخلی و خارجی) 141 6-3-2
143 SWOT 7- . آنالیز 3-2
143 SWOT 1-7- . مراحل انجام آنالیز 3-2
143 SO 2-7- . استراتژی 3-2
144 WO 3-7- . استراتژی 3-2
144 ST 4-7- . استراتژی 3-2
144 WT 5-7- . استراتژی 3-2
144 SWOT 6-7- . نتیجه گیری ازآنالیز 3-2
فصل سوم –روش انجام پژوهش 150
1-3 . روش تحقیق 152
2-3 . انواع طرح تحقیق 153
1- . تحقیق اکتشافی 153 2-3
2- . تحقیق توصیفی 154 2-3
3- . تحقیق علی 154 2-3
3-3 . ابزار جمع آوری اطلاعات 154
1- . ابزار جمع آوری اطلاعات ثانویه 155 3-3
1-1- . روش کتابخانه ای 155 3-3
فهرست مطالب صفحه
ک
2-1- . مراجعه به اسناد و مدارک شرکتی 155 3-3
2- . ابزار جمع آوری اطلاعات اولیه 156 3-3
1-2- . استفاده از روش اکتشافی مدلهای بهره وری جهت ارایه مدل 156 3-3
2-2- . پرسشنامه 156 3-3
4-3 . ارایه مدل ،آزمون روایی و پایایی پرسش نامه 157
1- . ارایه مدل 158 4-3
2- . روایی 158 4-3
3- . پایایی 159 4-3
5-3 . نحوه توزیع ، تکمیل و جمع آوری پرسش نامه 160
6-3 . جامعه آماری 160
1- . جامعه آماری 161 6-3
7-3 . فرضیات 161
فصل چهارم- تجزیه و تحلیل داده ها 164
مقدمه 165
فصل چهارم – بخش اول 166
1-4 . مدل پیوسته تلفیقی استراتژیهای رقابتی /تجاری الکترونیک 166
1- . شرکتهایی که تولید کننده و صادر کننده هستند 169 1-4
1-1- . بررسی نهاده های تولید در سال اول 172 1-4
2-1- . بررسی فرایند تولید 175 1-4
1- . مرحله کاشت 176 2-1- 1-4
2- . سال دوم تا پایان سال چهارم 177 2-1- 1-4
3- . مرحله داشت 178 2-1- 1-4
فهرست مطالب صفحه
ل
4- . مرحله برداشت 179 2-1- 1-4
5- . مرحله فرآوری محصول زعفران 180 2-1- 1-4
2- . آماده نمودن یا خریداری محصول جهت بسته بندی و صادارت تا رسیدن به دست 1-4
مصرف کننده(بازار مصرف سنتی یا الکترونیکی) 184
3- . آمیخته بازار یابی الکترونیکی 189 1-4
فصل چهارم – بخش دوم 190
2-4 . تجزیه تحلیل داده ها 191
1- . زیر سیستم نهاده های تولید 193 2-4
1-1- . متغییر تعدیل شونده مستقل بنه یا پیاز زعفران 193 2-4
2-1- . متغییر مستقل تعدیل شونده خاک 199 2-4
3-1- . متغییرهای مستقل اقلیمی 203 2-4
1- . متغییر مستقل آفتاب 203 3-1- 2-4
2- . متغییر مستقل تعدیل شونده برف و باران 205 3-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تعدیل شونده دما یا درجه حرارت 206 3-1- 2-4
4- . متغییر مستقل منابع آبی یا رطوبت 208 3-1- 2-4
5- . متغییر مستقل تعدیل شونده نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 208 3-1- 2-4
6- . متغییر مستقل عرض و طول جغرافیایی 210 3-1- 2-4
4-1- . متغییر های مستقل انسانی و فنی 210 2-4
1- . متغییر مستقل مدیریت 210 4-1- 2-4
2- . متغییر مستقل عامل انسانی 212 4-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تکنولوژی 214 4-1- 2-4
2- . بررسی فرایند تولید 215 2-4
فهرست مطالب صفحه
م
1-2- . مرحله کاشت 217 2-4
1- . تراکم بوته ها 217 1-2- 2-4
2- . زمان کاشت 218 1-2- 2-4
3- . روش و طرز کاشت 220 1-2- 2-4
2-2- . مرحله داشت 223 2-4
1- . آبیاری 223 2-2- 2-4
2- . زمان در مرحله داشت 225 2-2- 2-4
3- . مکان در مرحله داشت 226 2-2- 2-4
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 227 2-2- 2-4
5- . کوددهی و تغذیه زعفران 228 2-2- 2-4
3-2- . مرحله برداشت 229 2-4
1- . آفتاب و گرما در مرحله برداشت 230 3-2- 2-4
2- . نحوه پاک نمودن در مرحله برداشت 231 3-2- 2-4
3- . محصولات جانبی 232 3-2- 2-4
4- . توریسم در مرحله برداشت 233 3-2- 2-4
3- . فرآوری 235 2-4
1-3- . روش خشکاندن 235 2-4
2-3- . نگهداری محصولات برداشت شده 239 2-4
3-3- . کیفیت در مرحله فرآوری 240 2-4
4-3- . انواع فراوری بر اساس رنگ ، عطر و طعم 241 2-4
4- . مرحله بازاریابی و فروش 243 2-4
1-4- . بسته بندی 243 2-4
فهرست مطالب صفحه
ن
1- . بسته بندی 243 1-4- 2-4
2- . جنس بسته بندی 244 1-4- 2-4
3- . شکل بسته بندی 244 1-4- 2-4
4- . حمل و نقل محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
2-4- . نحوه صادرات 246 2-4
3-4- . محدویت کشورها 248 2-4
4-4- . محصول 248 2-4
5-4- . قیمت 249 2-4
6-4- . تبلیغات 249 2-4
7-4- . رقبا 250 2-4
8-4- . ساختار بازار هدف 251 2-4
9-4- . اقتصاد 252 2-4
فصل چهارم – بخش سوم 254
3-4 . مقدمه 254
1- . توصیف آماری 254 3-4
1-1- . توزیع فراوانی سال شروع فعالیت 255 3-4
2-1- . توزیع فراوانی تعداد کارکنان شرکت 256 3-4
2- . توزیع فراوانی مربوط به به کیفیت محصول تولیدی شرکتهای صادر کننده زعفران 257 3-4
1-2- . میزان خلوص زعفران 257 3-4
2-2- . قدرت رنگ دهی زعفران 259 3-4
3-2- . شدت طعم زعفران 260 3-4
فهرست مطالب صفحه
س
4-2- . شدت عطر زعفران 261 3-4
5-2- . وضعیت ظاهری زعفران 263 3-4
6-2- . میزان آلودگی میکروبی زعفران 264 3-4
7-2- . نگاه کلی به کیفیت زعفران 265 3-4
3- . تحلیل های استنباطی 267 3-4
1- . آزمون فرضیه اول 267 1-3- 3-4
2- . آزمون فرضیه دوم 269 1-3- 3-4
3- . آزمون فرضیه سوم 271 1-3- 3-4
4- . آزمون فرضیه اصلی 273 1-3- 3-4
2-3- . نتایج حاصل از فرضیات تحقیق 276 3-4
فصل پنجم- خلاصه و نتیجه گیری 278
1-5 . نتیجه گیری 279
1- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه اول 279 1-5
2- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه دوم 281 1-5
3- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه سوم 283 1-5
4- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه کلی یا اصلی تحقیق 285 1-5
2-5 . پیشنهادات در مورد فرضیه های تحقیق 286
1- . پیشنهادات در مورد فرضیه اول 286 2-5
2- . پیشنهادات در مورد فرضیه دوم 287 2-5
3- . پیشنهادات در مورد فرضیه سوم 288 2-5
4- . پیشنهادات در مورد فرضیه کلی یا اصلی 288 2-5
5- . پیشنهادات برای محققان آیتده 289 2-5
فهرست مطالب صفحه
ع
چکیده پایان نامه به زبان انگلیسی 290
فهرست منابع وماخذ 2

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود